• Hairli gradnja d.o.o. – Ulica Valmade 27, Pula
 • USLUGE

  IZGRADNJA STAMBENIH OBJEKATA PO SISTEMU “KLJUČ U RUKE”

  Ugovorom “ključ u ruke” izvođač se obvezuje izgraditi određenu građevinu na određenoj parceli za fiksnu cijenu te je isključen utjecaj viškova i manjkova radova na ugovorenu cijenu izvedbe. Kod obračuna prema stvarno izvedenim radovima ugovaraju se jedinične cijene za pojedine radove prema troškovniku, a koje su nepromjenjive, te se u konačnici obračunava količina stvarno izvedenih radova …

  DETALJNIJE
  IZGRADNJA STAMBENIH OBJEKATA PO SISTEMU “ROH BAU”

  Roh-Bau je naziv za sve radove koje izvođači izvode polovično. Dakle izvođači će izgraditi sve, a vi sami nalazite majstora za parkete, pločice, vodoinstalatera, električara i tako dalje. Sama riječ dolazi od njemačkih riječi “roh” što znači “sirov” te “bau” što znači gradnja. Dakle, sirova gradnja.

  Postoje tri stupnja roh-bau gradnje; niski, srednji i visoki.

  Izgradnja kuće veliki je korak za svakog pojedinca, ali i investitora, bilo da je kuća, bilo objekt druge namjene.

  DETALJNIJE
  ADAPTACIJE

  Postupak kompletne adaptacije stana ili renoviranja određenih prostorija je složen i zahtjevan proces koji pored financijskih sredstava zahtijeva strpljenje i dobru organizaciju.

  Trošak adaptacije je ključna polazišna točka, no ništa manje važno nije niti odabir pravog izvođača radova. Ako prvi put krećete u adaptaciju stana, HAIRLI GRADNJA je vaš pouzdan partner na tom putu.

  Cijene i trošak adaptacije stana

  Cijene i trošak adaptacije stana prije svega ovisi o vrsti adaptacije; želite li renovirati pojedinu prostoriju, osvježiti stan ili adaptirati cijeli stan.

  DETALJNIJE
  KROVOPOKRIVAČKI RADOVI

  Krovopokrivački radovi odnose se na gradnju krovišta, nadstrešnica, sjenica. Ravni krovovi se pokrivaju limom, a kosi osim lima se pokrivaju crijepom (glineni ili betonski). Glavni zadatak krovnog pokrivača je zaštititi zgradu od atmosferskih utjecaja. Nadstrešnice, osim crijepom se pokrivaju i prozirnim leksanom. Troškovi gradnje krova povezani su i s dodatnim radovima kao što su: ugradnja horizontalnih žljebova i vertikalnih cijevi, opšava dimnjaka, snjegobrana, odzračnika, izlaza na krov te krovnih prozora.

  Cijena gradnje korova po m2 ovisni o tipu krova, krovnom pokrovu te izvođaču radova.

  DETALJNIJE
  FASADERSKI RADOVI

  Fasaderski radovi se odnose na izvedbu toplinske izolacije vanjskih zidova. Stiropor i kamena vuna koriste se najčešće za izradu demit fasade na obiteljskim kućama. Međutim, razlikujemo i fasade od kamena, drvene fasade, staklene fasade i dr.

  Na obiteljskim kućama fasada se obično završava dekorativnom žbukom koja može biti od akrila, silikona i silikata. Fasadni sokl se oblaže ekstrudiranim stiroporom i završava dekorativnom emulzijom tipa Teraplast. Cijena fasade po m2 ovisi o vrsti i debljini izolatora, proizvođaču fasadnog sustava, površini objekta te izvođaču radova

  DETALJNIJE
  UREĐENJE OKOLIŠA

  Uređivanje okoliša je posao kojeg se obično prihvatimo kod novogradnje, no izgled okolice možemo promijeniti i kasnije. Kada izgradimo novi objekt, njegova neposredna okolina najprije nije privlačna jer su prisutni tragovi gradnje i strojeva.

  Stoga prije useljenja moramo obraditi okoliš. S uređenjem okoliša možemo se sami uhvatiti u koštac, no ipak je bolje da za uređenje okućnice ili vrta angažirate nas koji se time bavimo profesionalno. Hairli gradnja neće Vas razočarati.

  DETALJNIJE
  Skip to content